top of page

Екскурсія в музей ім.М.Островського


Україно! Ти для мене диво! І нехай пливе за роком рік, Буду, мамо, горда і вродлива, З тебе дивуватися повік. Україно! Ти моя молитва, Ти моя розпука вікова. Гримотить над світом люта битва За твою любов, твої права.

Невід’ємною традицією сучасних українців є вшанування громадянського подвигу, патріотизму й мужності героїв, які виступили на захист демократичних цінностей, не шкодуючи власного життя.

Так 18 листопада напередодні Дня Гідності та Свободи учні 4-Б класу з класним керівником Іщук Н.О. відвідали музей імені М.Островського. Екскурсовод Олександр Володимирович Лукашук розповів учням про історію створення свята, познайомив з героїчними сторінками історії нашої країни, які стали основою для запровадження відзначання Дня Гідності та Свободи. Також діти переглянули документальний фільм про патріота своєї Батьківщини, Людини з великої літери, героя України М.С.Дзявульського.

Будь-яка подія має початок і має кінець. Ми повинні свято вірити, що на нашу землю скоро прийде мир, бо такий народ, як наш – добрий, щирий, відвертий, заслуговує на мир, злагоду, процвітання.

Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page